Snabbare datahastigheter kan sporra övergången från kontantkort till abonnemang i Indien

För närvarande är mer än 95 procent av Indiens 750 miljoner eller så mobiltelefonabonnenter förbetalda anslutningar. Men det är abonnemangs abonnenter som tar i cirka 25 procent av en telekomoperatörer intäkter, rapporterar The Times of India.

Befintliga kontantkortskunder är dubbelt så stor risk att migrera till en postpaid-anslutning, medan de med hjälp av befintliga internetpaket är fyra gånger större risk, rapporterar konsultföretaget PwC i en rapport undersöker förändrade profilerna för kunder i Indien. Detta är positiva nyheter för teleoperatörer som vill ha mer abonnemangskunder, som ger dem fem gånger mer intäkter än kontantkortskunder.

MTS Indien rullar ut förmåner för att locka kvinnliga kunder med fokus på att ge dem “en känsla av säkerhet”, mitt stigande incidens av brott mot dem och i samband med den internationella kvinnodagen.

Med detta sagt, migration från kontantkort till abonnemang är inte så lätt för alla. Dessutom i vissa fall slutar det kostar abonnenter mer på lång sikt, eftersom jag har hittat ut i det förflutna. Redan nu, att få ett förbetalt anslutning är en besvärlig process som kräver korrekt, kontrollerar id, och fysiska kontroller på den adress som anges. Med andra ord, måste du vara hemma när någon från teleoperatörer stannar för att se om du bor där.

Den verkliga frågan med abonnemangs anslutningar är deposition och har antingen etablerade kredit, och ett kreditkort. Nu, lägga en deposition för vissa funktioner, såsom långa avstånd, är inte så mycket av en fråga, som bevisar etablerade kredit och tillhandahålla ett kreditkort. Enkelt uttryckt, gör de flesta människor i Indien inte har kreditkort i första hand för en rad olika skäl, med den ledande en varelse finns det inget sätt att bevisa etablerade kredit. Det är rätt, inte Indien inte har en kredit övervakningssystem såsom; Equifax, utomlands.

I huvudsak är abonnemangs anslutningar egentligen menade för tjänstemän yrkesverksamma, som också kan ge bevis på sysselsättning. I vissa fall, ger ett anställningsbevis också berättigar dem till erbjudanden eller rabatter som teleoperatören kan ha med denna organisation.

Så för nu, medan många förbetalda abonnenter vill migrera till en postpaid anslutning, det är också en motvind med teleoperatörer. Om de inte gör det lättare för abonnenter, kommer majoriteten av abonnenterna fortfarande kontantkort på lång sikt.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell