Slutar livslängden för BYOD produkter

webbplatsen har kört en redaktionell webinar som såg på frågor kring avyttring av enheter när det gäller till slutet av livet.

Anställda som tar sina egna enheter till kontoret för yrkesmässig användning har hjälpt företag minska kostnaderna hårdvara och tjänster. Men i vissa fall, det har också lett till en extra börda på IT-avdelningar i uppdrag att upprätthålla dessa enheter.

Journalist Krishan Sharma fick sällskap av förre Fortescue Metals CIO, Vito Forte och data # 3 nationella praxis manager David Barclay att diskutera BYOD frågor i en ledare webinar.

Panelen tittade på vad som händer med enheter som inte längre används, vem som skall ansvara för omhändertagande av produkten, om IT-avdelningen ska återvinna produkten, och om det är institutionens ansvar att torka enheten.

Krishan, David och Vito diskuterade också frågor att beakta vid slutet av en inköpscykeln när man tittar på att köpa utrustning för nästa köpcykeln.

Titta på videon för att lära sig om de fallgropar för bortskaffande av BYOD enheter som har kommit till slutet av sin livslängd.

Recension: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder

BYOD användare: Bråka inte med iOS 10 eller Android Nougat betas

Rörlighet, Review: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder, Bring Your Own Device, BYOD användare: Bråka inte med iOS 10 eller Android Nougat betas, Cloud, kan vi uppnå en bättre, mer effektiv digital arbetsplats? , hårdvara, Chromebook är den nya “det bara fungerar” plattform

Kan vi få en bättre, mer effektiv digital arbetsplats?

Chromebook är den nya “det bara fungerar” plattform