Molnbaserad försäljnings driver verksamhet på Hong Kong 7s

Internationella sportföretaget Kukri Sport, en designer och tillverkare av team uniformer, började använda en molnbaserad försäljningssystem för att sälja sina produkter på 7s rugby turnering Hongkong, men har nu rullat ut över företaget.

Kukri webbutik och produkt handledare, Michael Scott, säger att företaget började använda Nya Zeeland-baserade Vend moln POS för Premier Hongkong rugby händelse i 2012 för att göra det möjligt att sälja produkter både på händelsen och på nätet.

Cloud POS valdes eftersom Kukri behövs ett system för att använda på datorer i stället för egen POS redskap. Det behövs också ett kassasystem som erbjuder en snabb och enkel installation process.

Enkelhet var nyckeln, sade Scott.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

“Förmågan att sätta en försäljning via antingen genom att söka på produkter, skanna streckkoder eller klicka på snabbtangenter ger systemet stor flexibilitet.”

Snabbtangenter visat sitt värde i snabbt tempo turnering miljö, se till Kukri kunde få försäljningen genom i snabb takt.

Vend Cloud POS används nu i alla Kukri Sport och ekorre Sport butiker i Storbritannien på platser som University of Birmingham, London rugbyklubben getingar och fotbollsklubben Wycombe Wanderers, Lancashire County Cricket Club, Ulster Rugby, Belfast Giants och Hong kong Vulcan House Shop.

Det har också visat sig vara användbart vid andra evenemang, säger Scott, såsom Kinsale Rugby 7s i Irland i 2012 och 2013 och de världspolis och brand spel i Belfast i 2013.

“Vi finner möjlighet att ansluta Vend till Shopify en särskilt användbar funktion och en som vi använder på nästan alla våra Vend konton ger en fullt integrerad i butik och online shop erfarenhet”, sade han.

“Det betyder i praktiken att vi har ett huvudenheten upp plus lite extra för Shopify och då är vi bra att gå, uppdaterar aktie, priser och lägga till nya produkter och när det behövs.”

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin