Kommentera dina presentationer med video

Utvecklare KnowledgeVision Systems har lanserat en gratis online tjänst som kallas Knovio som låter småföretag kommentera PowerPoint-presentationer med video och röstkommentarer.

Tanken är att du kan lämna dessa presentationer som en slags telefonkort på din webbplats för att förklara företagets värde proposition eller använda den för att dela presentationer eller produktions demonstrationer på sociala medier eller sociala nätverk. En Knovio presentation kan också fungera som en uppföljning av en säljmöte eller konferenssession. Du kan också använda verktyget för interna presentationer som hjälper utbilda ditt lag på nya produkter, tjänster eller företagets policy.

Alla vet att robust innehåll kan vara avgörande för att locka människor till en webbplats och skjuter dig själv som större än du är “, säger Michael Kolowich, VD och medgrundare av KnowledgeVision.

Gränssnittet Skärmdumpen nedan ger dig en känsla av hur du eller någon i din grupp skulle klara en inspelning.

Det finns tre stegen med anteckningar på en presentation

Kolowich sade ditt team kommer att få meddelanden när presentationen visas. Du kan använda privata utrymmen att samarbeta på presentationer, som erbjuder förslag till ändringar eller modifieringar av meddelanden.

Knovio har varit i ett betatest för de senaste månaderna, och KnowledgeVision kommer att använda bredare frigör att bedöma vilka funktioner bör läggas till för en avancerad version av tjänsten som förmodligen kommer att bära någon form av abonnemangsavgift. Tjänsten är en avskalad version av KnowledgeVision s KVStudio nätet innehållsproduktion verktygen.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela