Har SAP: s tekniska strategi passera kunden hygientestet?

Eddie Herrmann är den Showmaster för Enterprise Geek podcastserien. Han är en personlig vän anställd vid ett av SAPs största globala kunder och jag värdesätter hans insikter som en kontrollstation för ämnen som jag är intresserad. Eddie betraktas allmänt som en av världens mest kunniga SAP utvecklare och har erkänts för prestationer i att utveckla verktyg som ofta används i SAP landskap. Han är också en karl SAP Mentor. Eddie bor med den praktiska verkligheten för att utveckla, implementera och driftsätta SAP-lösningar i ett komplext landskap på ett företag som är ofta på bleeding edge av vad SAP erbjuder.

Eddie hade möjlighet att förhöra både Vishal Sikka, SAP: s CTO och Oliver Bussman, SAP: s CIO. I denna 6 minuters video (se länk överst,) Eddie börjar genom att tala till den mobila strategi och HANA, den i minnet beräkna strategi som beskrivs av Dr Sikka. I det sista klippet, Eddie går vidare till CIO utmaningar avslutande med sina tankar om hur väl SAP presenterar en strategi där kunderna kan tro.

På mobilen räknar han att efter årets meddelanden, kommer hans företag måste ompröva sitt mobila strategi, särskilt eftersom SAP är nu erbjuda lösningar snarare än att peka på tredjepartsleverantörer. På HANA, säger han företaget tar förberedande åtgärder.

I den slutliga segmentet, Eddie påpekar att en av hans bedömning tester är huruvida SAP äter sin egen hundmat. Han säger att leverantörer bör föregå med gott exempel. Agera annorlunda vad de berätta för kunderna kommer att orsaka “tumult.” Men för att ge en bedömning, är Eddie medveten om de svårigheter som CIO för ett företag som SAP står inför.

: Enterprise Geeks Exklusiv intervju med SAP CTO Vishal Sikka

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september