EMC utser distributör för mid-range lagringssystem

SINGAPORE – EMC Corporation, lagringsjätten har utsett, SiS Technologies Pte Ltd, som sin distributör för sin CLARiiON linje av lagringssystem för Singapore och Thailand.

Utformad för att vara en mid-range lagringslösning som syftar till att små och medelstora CLARiiON systemen stöder Unix och Windows NT, miljöer och sägs ge flexibilitet och skalbarhet för nya företag med måttliga men snabbt, växande efterfrågan.

EMC: s CLARiiON baserade system erbjuda våra kunder en oöverträffad utbud av kapacitet, funktionalitet och service, på marknaden avdelningen. Detta gör det möjligt för dem att skydda och utnyttja all sin information, att uppnå samma, nivån av fördelar som större företag “, säger K.H. Lim – VD för SiS Technologies.

Grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Hong Kong, är SiS en regional distributör av IT-produkter och har ett nätverk, med mer än 10.000 återförsäljare, återförsäljare, systemintegratörer, mjukvaru hus, mervärde återförsäljare och OEM-företag inom, Asien.

Vi är glada över att arbeta med SiS Technologies. De har en av de mest omfattande kanaltäckning, i regionen och vi tror att de har kompetens att erbjuda ett komplett utbud av CLARiiON system och programvara,, sade Surash Nair, CLARiiON affärsenhetschef, EMC Asia Pacific. “SiS Technologies kommer säkert att ge, små och medelstora företag i Singapore och Thailand branschens mest omfattande mervärdestjänster för att göra det möjligt för dem att, hantera lagrings boom när de skalas deras företag att ge sig in på mer sofistikerade IT-initiativ.

Avtalet understryker EMC: s plan att sälja CLARiiON genom sina partners och är en del av lagring, bolagets strategi regional fördelning.

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

Moln, Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord, Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, lagring, lagring ser inåt: Dagens åtgärd är inne på servern, inte ute på SAN, Storage, EMC Q2 försäljning platt framåt Dell rösta fusion

Lagring ser inåt: Dagens åtgärd är inne på servern, inte ute på SAN

EMC Q2 försäljningen platt inför Dell rösta fusion