EMC förnyade lineup med nya disklagringssystem, system

EMC förnyade sin lagrings lineup för att tilltala kunder fokuserade på stora program data och så kallade “data sjöar,” hybrid datacenter och ersätta traditionella enheter med solid state alternativ.

Cloud computing är omättligt sluka flera av backend tjänster som kraftföretag. Men vissa företag har program med integritet, säkerhet och regulatoriska krav som utesluter molnet. Här är hur man hittar rätt mix av offentliga moln och privata moln.

EMC, är den våg av produkter kritiska givna lagrings försäljningen har stagnerat som kunder begrunda deras tekniska färdplaner. Kunderna behöver ta reda på hur mycket lagringsutrymme som de kan avlasta till molnet behöver ekonomi solid-state lagring och arkitekturer som sätter företag för framtiden ännu inte låsa dem till en leverantör. Mot bakgrund av dessa rörliga delar, är det ingen överraskning att lagrings köpcykeln har förlängts.

På tisdag, EMC beskrivs vad man hoppas är svar på dessa ovannämnda problem. Specifikt lanserade EMC följande

En modernisering av EMC: s VMAX3 familj av system som gör det möjligt för kunderna att röra sig bort från hårdvara och erbjuder mer av en företagsdatatjänst. För bra åtgärd, förvärvade EMC TwinStrata och sade att offentliga moln tillgång bäddas in i VMAX3 system. Den nya plattformen är utformad för att tillåta företagen att hantera vad lagrings kvar i datacenter och där den offentliga moln är mer förnuftigt. VMAX3 förbättrar prestanda genom 3X jämfört med tidigare versioner och inkluderar Hypermax OS som kombinerar ett operativsystem med en lagringshypervisor. Den VMAX3 familjen ingår även direkt backup till EMC Data Domain-enhet.

Sammantaget kan VMAX3 systemen stöder 100-tals virtuella maskiner och skala till 70.000. VMAX3 system med Hypermax kommer att finnas tillgänglig under det tredje kvartalet med direkt backup, kallad ProtectPoint, finns i det fjärde kvartalet.

Jeremy Burton, vd för produkter och marknadsföring på EMC, sade den nya VMAX är vanligtvis en stor händelse för lagring jätte.

Burton sade att VMAX kommer att kunna konsolidera lagring samt infrastruktur såsom backup-servrar. “Det finns fördelar med att köra primära backup på lagringsfältet själv,” sade Burton, som tillade att automatisering kommer också att vara ett nyckeltema.

NetApp införs en komplettering av lagrings lineup, lägger till alla flashtillval, Nutanix kontra Tintri: Två metoder för mjukvarudefinierad lagring, Fusion-io fördubblar kapaciteten i sina Flash minneskort till mer än 6 TB, IBM att avsluta NetApp försäljning i maj, NetApp minskar utsikterna för fiscal Q1, Ren Lagring senaste arrayer syftar till att bredda Flash datacenter distributioner

En uppgradering till EMC: s Isilon OneFS plattform. Uppgraderingen kretsar kring Aktivera data sjöar, som gör det möjligt för företag att inta ostrukturerad information och analysera den. Data sjö koncept är avgörande för företag som använder stora dataapplikationer och som vill ansluta prickar mellan strukturerad och ostrukturerad information.

Dessutom, EMC sade att dess Pivotal stora dataenhet kommer att erbjuda en Isilon-Hadoop bunt.

En rad funktioner och konfigurationer för EMC: s XtremIO all-flash arrayer. EMC: s flash portfölj innehåller nu låga konfigurationer som förbättrar densitet per lagerhyllan och pris / prestandaförhållande.

De all-flash arrayer inkluderar nya in-minne alternativ, datakomprimering förbättringar och konfigurationer som täcker fler marknadssegment med 5TB Starter X-Brick. EMC har också nya XtremIO kluster som stödjer upp till sex 20 TB X-Tegel. Systemen är tillgängliga omedelbart.

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

EMC beskrivs också allmän tillgänglighet för sina mjukvarudefinierade applikationer lagring ViPR 2,0 och ViPR SRM 3,5. Programvaran är också tillgänglig som en apparat.

Mer

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip