Dropbox lanserar papper i öppen beta, släpper Android och iOS-appar

Dropbox lanserade papper i privat beta mindre än ett år sedan, och användare har skapat över en miljon dokument hittills.

Dropbox på onsdagen meddelade den har lanserat sin samarbetsanteckningsverktyg papper i öppen beta. Det har även släppt nya papper mobila appar för Android och iOS.

Papper konkurrerar med artister inom Skåp Notes, Google Docs, Microsoft Office, Evernote och Slack – och utrymmet blev lite mer konkurrenskraftig tidigare i veckan, med Salesforce förvärv av Quip.

Dropbox lanserade papper i privat beta mindre än ett år sedan, och företaget säger att det är att förbättra produkten baseras på feedback det mottagits från användarna. Till exempel har de förbättrade tabeller och bildgallerier, förbättrade sökfunktionen för att sålla bland dokument och lagt stationära och mobila meddelanden.

Även om det konkurrerar med Google Docs, Dropbox konstaterar att papper kan ansluta till Google Kalender. Inför ett möte, kan användare dra nytta av integrationen att skapa en anpassad anteckningar doc som kan automatiskt delas med mötets deltagare.

Under det senaste året, har Dropbox fokusera mer på sin företagsverksamhet. Bara förra veckan, den molnbaserade lagrings företag rullas ut nya funktioner för sin admin instrumentpanelen och lagt till fler mapp-nivå kontroller för dokumentdelning, organisation och säkerhet.

Teknikföretag använder en dyster bakgrund pitch omnichannel, analyser och sakernas Internet som magiska kulor vs. Amazon.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin