Dell stationär tjänar nod enligt TCO Enviro-ergo-certifiering

Åh karamell, en annan miljömärke som vi får reda ut och bedöma för relevans! Allvarligt talat, jag fick just veta att Dell OptiPlex 908 har välsignats med TCO Certified, som fokuserar på miljö- och högpresterande design. Detta är en etikett känd över hela världen.

TCO Certified, i spetsen av en organisation som hagel från Stockholm, Sverige, faktiskt tar både miljöfaktorer och ergonomiska faktorer i kraft. Det når ända tillbaka till 1992, när organisationen började fokusera på bildkvalitet och ergonomi av displayer, samt att minska elektromagnetisk strålning. Förra året var etiketten tweaked för att redogöra för energieffektivitet samt material faktorer.

Dells system är uppenbarligen det första systemet för att tjäna TCO Certified Desktops 3.0 etikett, som förutom miljöhänsyn tar hänsyn till buller som skapas av en given del av utrustningen. OptiPlex 980 har utformats för att minska bullret med omkring 50 procent jämfört med liknande system, designen är också den dator som kör svalare, enligt Dell.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, säkerhet, Den Hyperledger Project växer som gangbusters, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, Bank, Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar