Dell prissänkningar på XPS 10 tablett med Windows RT till $ 299,99

Det har inte varit lätt att gå för Windows RT mobilvänlig version av Windows 8 som lanserades med pompa och ståt, men har kämpat för att göra en markering i den alltmer trångt tabletten marknad. Samsung sank planer, att införa Ativ Tab i USA, en, Toshiba ledn nyligen klagade, att Microsoft förvirrade köpare med Windows RT och Windows 8, och, tillverkare har slashing priser, Windows RT tabletter.

En av dessa tillverkare är Dell, som sänka priset på sin XPS 10 tablett lite förra månaden och ligger nu på den igen. Företaget har precis sänkt utgångspriset för sin 32GB Windows RT skiffer bara $ 299,99, eller $ 200 mindre än vad Microsoft laddar för sin Surface RT tablett. Du kan få ett fall kastas för en ytterligare $ 30, eller ett tangentbord docka för $ 50 mer.

Dell försöker snurra prissänkningen, kalla det ett “exklusiva online pris” och en “begränsad tid erbjuder” och pekar ut “marknadsvärdet” på $ 449,99. Men du behöver inte tillgripa sådana semantik om du har en varm säljande produkt. Och medan det ser ut som Windows 8 tabletter börjar få lite grepp på marknaden, tecken som Dells senaste prissänkningen peka på Windows RT misslyckas med att matcha Microsofts förväntningar på det nya operativsystemet. Kanske, Windows Blue uppdatering till RT, kan andas liv i det – eller kanske det kommer att avveckla vara ett sista desperat försök att rädda den.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet