Dell, HPE uppskjutnings servrar som syftar till SMB

Dell och Hewlett Packard Enterprise på onsdag rullade ut servrar som syftar till att tillgodose små och medelstora företag.

Båda maskinvaruleverantörer siktar på att locka mindre företag att köpa ingångsnivå rack och tornservrar och sedan slutligen byta upp. Den vilda kort är om mindre företag helt enkelt kommer att gå moln först i framtiden.

Dell lagt till nya servrar till sina Poweredge 13: e generationen system som inkluderar Poweredge R330 och R230 för rack och Poweredge T330 och T130 i tornet formfaktor. Den T130 innehåller nu Dells verktyg OpenManage ledningssystem för att underlätta distribution.

Intels senaste Xeon-processorer är i de senaste systemen från Dell. Den huvudsakliga takeaway från Dell lansering är att det ingår mer interna lagrings och minnesplatser för kapacitet. Till exempel T130 har dubbla minneskapaciteten i förhållande till sin föregångare och R230 har 00 procent mer minneskapacitet.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanserade också nya system för småföretag och inkluderade de senaste Intel Xeon-processorer. HPE: s två system för SMB finns tillgängliga 1 dec.

ProLiant DL20 Gen9 är en ingångsnivå rackserver med förmåga att hanteras på plats och på distans. Systemet kommer att börja på $ 660. ProLiant ML30 Gen9 är en fristående enhet som börjar på $ 599. HPE också lägga integrerade tjänster för att aktivera kryptering samt fjärr arbetsformer.

HPE lanserade också ett litet företag marknadsplats som kommer att ansluta kunder med partners för bättre prisjämförelser och tillgänglighet.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus