Daglig kopp: Amazon ersätter band, Dell berättar Q2

Prisad, det är onsdag. Låt oss tala om vad som hände under natten i den tekniska nyheter utrymme.

Amazon har, släppt Glacier, en dataarkivtjänst för företag och små företag som uppmuntrar företag att ge upp bandsystem och flytta till molnet. Filer som lagras via Glacier har en årlig hållbarhet 99,999999999 procent, sade företaget, uppgående till en förlust från 100 miljarder föremål lagrade varje år.

Dell motsvarade förväntningarna för sin andra kvartalet, men har sänkt sin prognos för helåret. Dess konsumtionsenhet har varit underperformer, med, företag plockar upp den slappa.

Apple och Samsung rättegång i USA närmar sig sitt slut, med Apple presenterar nu sin slutplädering.

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Marvell och SanDisk har, skapat ett partnerskap, för att skapa företag moln lagring.

Intel har hittat en koreansk telco som är villiga att ge sin höga temperatur datacenter koncept (upp till 38 grader Celsius) en go. Om allt går bra, det; bör spara en hel del energi.

Sharp är ute efter att bli av med sina fabriker i Kina och Mexiko, som kommer, att leda till tusentals nedskärningar. Samtidigt Samsung kommer, att investera miljarder dollar i ett chip-making fabrik i USA.

Och slutligen, för ett gott skratt, titta på vår video på, hur Julian Assange ska fly Storbritannien.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip