CES 2013: Vad hände på söndag

LAS VEGAS – Den sak som de inte berätta om International Consumer Electronics Show är att det är massivt frontmatade med nyheter. Vad slutar som en härlig, nästan avslappnande mässa börjar som en bollar-to-the-wall explosion av produkter, plattformar och proklamationer.

Flygvärdinnor gjort justeringar för en ny digital era,. Tech branschexperter samlades för att diskutera, utvecklingen och “sensorization” av datorer,. Roku, TV set-top box företag, paraderade runt, fler stora namn innehållspartners .; Seagate rullat ut en, ny trådlös hårddisk för road warriors,. Vizio, gjorde lite mer syssla med tablettsegmentet, med en 11,8-tums modellen,. Vår egen Jason Perlow, kastade in handduken, som de säger. (Ja, redan.), HP nämnde tyst att det hade några nya skärmar som erbjuds,. US. cellulär bärare Verizon bröt in och angett bil utan att du ens veta om det,. Toshiba kastade en godis-belagd bash i en bar på toppen av hotellet i Mandalay Bay komplexet, men inte innan att säga några ord om sin tv-strategi och . avtäckningen en massa nya “4K” TV-apparater, NVIDIA, grafikchip företaget, avslutade natten med en spretigt, ofokuserad presskonferens som kulminerade i dess, inträde i “molnet spelindustrin, – med ett rack med egna servrar och en databas infrastruktur för start – liksom tillkännagivandet av sin “värsta bevarade hemlighet” Tegra 4 chip, och avslöjandet av en tjusig-slash-nötaktig personlig spel projekt som kallas “Shield.

Vi skulle inte ha det på något annat sätt, naturligtvis. Men det betyder nyheterna börjar komma ner gäddan långt innan du har din måndag morgon kaffe.

För att få din vecka igång, här är vad du missade under helgen

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

Plus, Lenovo beslutat att omorganisera sin PC-verksamhet, för att konkurrera direkt med Apple. Gyckel!

Som en påminnelse, vi på hemsidan har flera personer som täcker CES från marken, inklusive Rachel King Kevin Kwang och mig själv. För varje liten smula av produktnyheter, chef över till vår systersajt, som kommer att ha fortsatt täckning genom hela showen. För inlägg som hjälper dig sätta pusselbitar, stanna här på hemsidan. I morgon: Tryck Day.

Foton: Josh Miller

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)