CES 2010: RIM tillkännager trådlöst BlackBerry presentatör modul

BlackBerry-enheter är mycket populära på företagsmarknaden och en sak som många av oss i näringslivet göra en hel del på vägen är att ge presentationer. LG nyligen rullat ut sin projektor fäste som passar rätt till LG eXpo smartphone och här på CES 2010 RIM har meddelat ett tillbehör att använda med din BlackBerry för att underlätta presentationer. BlackBerry presentatör är inte en liten projektor som den vi ser från LG, men det är en modul som ansluts via Bluetooth till din BlackBerry medan fysiskt är ansluten till en projektor eller skärm så att du kan visa Microsoft PowerPoint-presentationer som lagras på din telefon.

Bekvämt liten och lätt – 3,4 “x 2,4” x 0,9 “och 140g, videoformat stöds: NTSC, PAL, Video Kabelhållare: S-Video, VGA, Strömanslutning: Micro USB, Display Resolution Support: 640×480 (VGA), 800×600 (SVGA), 1024×768 (XGA), Bluetooth version 2.0 + EDR, klass 1.5, väska: konstläder, stöd för de flesta PowerPoint-animationer och övergångar, ingen extra fil bearbetning som krävs – nuvarande filer direkt utan att behöva förbehandla filen på datorn, som stöds Språk: engelska, franska, italienska, tyska, spanska

Vissa smartphones redan stödjer TV ut funktion som låter dig utföra denna funktion via en kabel-anslutning, men det finns något som talar för att ha trådlös kapacitet. Med BlackBerry Presenter kan du gå runt i rummet med din BlackBerry i handen och styra bildspelet utan avbrott. Det finns en gratis Desktop Manager ansökan och även specifika program för din BlackBerry att styra presentationer. Om du uppgraderar de medföljande DataViz Documents To Go klient på din BlackBerry kan du skapa presentationer på språng, men jag måste kolla med RIM för att se om du sedan kan styra dem med denna programvara utan en stationär anslutning.

Specifikationer för BlackBerry Presenter inkluderar

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

BlackBerry presentatör kommer att finnas tillgänglig vid någon hemlig dag för $ 199. Det visas här på CES så jag kommer att försöka hitta en att checka ut.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus