Central Plains Ögon MD – en VM6 Kundprofil

Jag hade en möjlighet att kommunicera med en VM6 kund, John Pedersen, chef för praktik på Central Plains Eye MD. Jag tycker att hörseln från personer som använder företagets teknik verkligen intressant och jag trodde att du skulle också.

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Vi började ringa runt och prata med konsultbolagen, men så fort de hörde vi var en SMB med bara 10 anställda, de var inte intresserade av att arbeta med oss. De flesta säger att ingen ger en kostnadseffektiv teknik för små företag, men jag visste tillräckligt om fördelarna med virtualisering i företagsmiljö att bestå.

De snabbt föränderliga regler som kräver att flytta till elektroniska patientjournaler krävs verkligen oss att kvarstå. Först försökte jag skrivbordsvirtualisering med terminaltjänster och gjorde ingenting på den bakre änden. Även framgångsrika från en ägandekostnad synvinkel, gjorde det inte upp serverkapacitet fråga som höll på att snabbt utarmas. Vi expanderade från 12 ursprungliga tunna klienter till 25 klienter med en exponentiell ökning av högupplösta bilder, och jag kördes av serverkapacitet, så jag började jävlas med Hyper-V, men det svarade inte vår höga tillgänglighet. Läkarna kan inte ha någonting att gå ner när som helst. När man talar om hög tillgänglighet, du vanligtvis bara ser att företaget klass system, men vi behövde det här.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar