CeBIT forum tacklar e-förvaltning

Forumet kommer att vara nära bevakad av lokala och internationella myndigheter tillsammans med en rad närliggande branscher både lokalt och utomlands. Australien utsågs nyligen i en FN-rapport som nummer två i världen efter USA i e-förvaltning genomförs.

CXO, Den digitala omvandling samtalet övergår till hur, CEBIT, 10 kit för att komma igång på sakernas Internet och hårdvara hacka, CEBIT, Den smarta drönare som kan flyga sig utan GPS: Photos, hårdvara, datorer som kommer att hjälpa forskare steg närmare Big Bang

Jackie Taranto, vd för CeBIT Australien förväntar viktiga representanter från Storbritannien och USA för att delta i debatten.

n sann australiska stil, förväntar vi oss att e-förvaltning forum endagsevenemang för att vara mycket öppen och banbrytande “, sade hon.” Vi är kända globalt early adopters, så resultaten från forumet kommer att ha särskild betydelse inte bara i Australien men för många andra utvecklade ekonomier “.

Genom detta forum vill vi uppmuntra andra att genomföra e-förvaltning i sina länder eftersom det är där det går i framtiden. Länder som Taiwan, Thailand, Sydkorea, Pakistan, Malaysia och Kina kommer också att titta på fallstudier av e-regeringar i olika delar av världen. På så sätt kommer de att veta vad man ska göra och vad man inte ska göra, “Taranto till.

Australien kommer att presentera fallstudier av den australiska Beskattning Office, sjukförsäkrings kommissionen och Centre. Taranto tror att även med de många kritik från media om e-förvaltning, kommer Australien framgångsrika erfarenhet hjälpa andra länder som funderar på att anta tekniken.

EGovernment Forum kommer att äga rum den 4 maj på Harbourside auditorium, iscensatt samtidigt med CeBIT-mässan som löper från 04 till 06 maj på Darling Harbour i Sydney, Australien.

Ämnen som ska diskuteras är säkerhets- och integritetsfrågor, och öppna initiativ källa inom regeringen.

Den digitala omvandling samtalet övergår till hur

10 kit för att komma igång på sakernas Internet och hårdvara hacka

Den smarta drönare som kan flyga sig utan GPS: Bilder

Datorerna som hjälper forskarna steg närmare Big Bang