CA Technologies riddare ny VD

Enterprise Software Vendor CA Technologies har utsett IT veteran Michael Gregoire som ny VD.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Han kommer att ta över från William McCracken, som är inställd på att gå i pension i mars nästa år vid en ålder av 70 McCracken började sin tid som VD i januari 2010.

Den nyvalda VD kommer att ansluta CA nästa månad, och McCracken kommer att bistå i hans övergång till mars. McCracken kommer också att fortsätta konsulttjänster för CA fram till december 2013 för att underlätta övergången.

Gregoire har arbetat i programvaran och IT-branschen i 25 år, och nu senast helmed talent management mjukvaruföretag Taleo Corp, som förvärvades av Oracle i år.

Han har också arbetat för Peoplesoft och EDS.

Vi är mycket glada över att ha anställt någon av Gregoire kaliber “CA: s styrelse ordförande Arthur Weinbach sade i ett uttalande.” Han stod klart ute på fältet av kandidater vi ansåg, vilket innebär att CA en övertygande historia av framgång, ledaregenskaper rörelse~~POS=TRUNC expertis och mjukvaruindustrin vision.

Vi förväntar oss att CA anställda, kunder och partners för att dra nytta av hans ledarskap, års erfarenhet inom mjukvaruindustrin, och kundfokus.

Gregoire kommer att flytta till New York för sin nya roll.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär