CA mulling solenergi för Indien anläggning

CA Technologies utvärderar planer på att konvertera sin Hyderabad, Indien, utvecklingsanläggning i en soldriven plats, men säger att detta alternativ – om de genomförs – kanske inte nödvändigtvis lämplig för sin andra globala platser.

Knacka Indiens solig disposition

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Företagets Boston-baserade hållbarhetschef, Cynthia Curtis, sade initiativet är en del av en global strategi för att minska företagets koldioxidutsläpp med 35 procent fram till 2020, med hjälp av 2006 som basår.

På tal till webbplatsen Asien i en telefonintervju i veckan där hon är i Australien för kundmöten, Curtis sade hon började sätta ihop en formell hållbarhetsstrategi efter antar sin roll i 2010.

En av de första saker som hon var att få en bättre förståelse för var företaget faktiskt stod i fråga om klimatpåverkan, som senare involverade upprepa 2006 som sitt basår. Den genomförde därefter en rad initiativ, inklusive “höger dimensionering” dess fastigheter.

Eftersom vi är ett mjukvaruföretag, är vår största problem anläggningar och datacenter, inklusive våra forskningslaboratorier. Energi [behövs för att driva dessa byggnader] är vår största utmaning och bidrar till våra koldioxidutsläpp “, sade hon.” Så vi åter scope vårt kontor. Vi använde smart dimensionering, användning av olika typer av möbler och layouter för våra kontor. Detta gjorde det möjligt att krympa vår fastighets fotavtryck.

Alla nya och omförhandlade hyror måste också bedömas enligt vissa kriterier såsom byggeffektivitet, ljusrörelsesensorer och återvinningsanläggningar. “Vi tittade på belysning, till exempel, ta ut en av tre glödlampor på vissa av våra kontor som” overlit “. Vi tittade på parkeringsplatser som inte behöver tändas 24 med 7”, sade Curtis. “Det fanns flera vad jag kallar, lågt hängande frukter, och det är fantastiskt vad man kan uppnå genom att köra sådana enkla effektivitetsvinster.

I slutet av 2011 uppnådde det en minskning med 25 procent, men detta stagnerat under 2012. Hon förklarade att företaget kunde slå den första stora antalet eftersom det hade inkopplad alla “lågt hängande frukter”, med hänvisning till quick-fix gröna initiativ som rullas ut under de senaste två åren.

“För oss att ta nästa steg och gå bortom denna platå, måste vi ytterligare operationalisera hållbarhet i hela företaget så att det blir en del av vårt sätt att bedriva verksamhet på en daglig basis,” henne noterade. Sådana insatser skulle omfatta större medarbetarnas engagemang och djupare utnyttjande av CA: s egna hållbarhets produkter, sade hon och tillade att detta skulle vara en del av nästa fas i företagets hållbarhetsstrategi.

Den antar sin egen ecoSoftware hållbarhetsprogramsvit, som inkluderar ecoGovernance och ecoMeter att övervaka, få realtid synlighet och hantera sin energiförbrukning. Den kommer att fortsätta att genomföra programmet över dess datacenter samt distribuera sin ecoDesktop verktyg. Den senare fungerar som ett kapitalförvaltnings verktyg som innehåller funktioner som automatisk avstängning och ger uppgifter om energiförbrukningen med en stationär eller server.

Enligt Curtis, är CA utvärderar för närvarande planer på att införa solenergi på sin utvecklingscenter i Hyderabad, Indien. Span 450.000 kvadratfot kontorsyta, är Hyderabad campus företagets största teknik och FoU-center.

Det ses sex bidrag för projektet förra veckan och antalet skars ner till tre budgivning företag, där CA hade begärt ytterligare information för ytterligare utvärdering.

Curtis underströk vikten av, sol, som ett annat sätt för programleverantören att öka förnybar energi och minska koldioxidutsläppen. Det tar också upp verkliga problem när det gäller el brist Indien för närvarande står inför, sade hon.

Hon betonade dock att bolagets planer i detta utrymme är fortfarande utforskande och det finns ingen tidsram när det börjar genomföra solenergi.

Hon tillade att CA utvärderar sol initiativ speciellt för sin indiska verksamhet, notera att detta alternativ inte kan vara lämpliga för alla platser. “Med plats förnybar energi, har det att göra med huruvida du äger eller leasing [anläggningen]”, förklarade hon.

Curtis noteras att CA har cirka 130 kontor globalt men äger bara fyra av dem, varav en är Hyderabad byggnad som också är bolagets största fysiska plats. “Även om vi hade möjlighet att rulla ut solenergi i världen, skulle det inte nödvändigtvis meningsfullt att göra det.

Hållbarhetsarbete har fått vara om avkastning på investeringar. Vi måste bevisa att, precis som alla investeringar vårt företag gör.

“[I Hyderabad Byggnaden är i en] plats som är soligt året runt, och [där] vi uppmanas idag av regeringen att byta till våra reservgeneratorer i genomsnitt tre timmar per dag”, förklarade hon, med hänvisning till den indiska regeringens ansträngningar att lindra trycket från landets elnät.

Den intermittenta strömförsörjning finns unika för området. Vi upplever inte denna nivå av diskrepans någon annanstans i termer av effektbehov mot tillgänglighet.

Curtis sade bolagets hållbarhetsarbete varierar också från land till land eller region, eftersom möjligheterna till energivinster skiljer sig åt mellan länder. I Europa, till exempel, har nästan varje byggnad rörelsesensorer som ett grundläggande krav, men detta är inte fallet i USA, konstaterade hon.

CA: s Hyderabad anläggning fångar också 100 procent av regn och använder detta för sin landskap och bevattning, sade hon.

Frågade om programleverantörer har också en roll att spela genom att bygga produkter som krävs för mindre datorkraft och därmed mindre hårdvara för att driva, säger Curtis CA är inriktad på väg mot ett moln och on-demand leveransmodell som SaaS (Software-as-a -service) och IaaS (infrastruktur-as-a-service). Detta innebar företagskunder skulle inte behöva genomföra programmet på plats och köpa ytterligare maskinvara, sade hon.

“Det är inte bara om att minska deras energibehov och därmed sammanhängande kostnader, det handlar också om att våra kunder kan få en lämplig nivå av stöd. Så det är [om antagandet] en SaaS-första tänkesätt. Det är den modell som vi har använt och modellen vi accelerera “, tillade hon.

CA: s programvara erbjudanden är också utformade för att delas ut utan behov av DVD-skivor, sade hon, att notera att 93 procent av sina produkter som för närvarande levereras elektroniskt runt om i världen. Vissa statliga krav, dock mandat att vissa program måste transporteras via DVD, konstaterade hon.

När tillfrågas om huruvida hon får en budget som CA: s hållbarhetschef, Curtis sade hon får en “mycket liten”. Hon betonade att i slutändan, hållbarhetsarbete måste också ge avkastning på investeringen (ROI) för ett företag.

För större initiativ som vi tittar på, som sol projekt i Hyderabad, har det fortfarande att göra affärsmässigt “, sade Curtis.” Det har fått vara om ROI och vi måste bevisa att, precis som alla investeringar vårt företag gör . Vi måste lägga fram ett business case till varför en viss verksamhet initiativ är smarta affärer. Vi är inte beviljats ​​någon uppskov bara för att vi är [omkring] hållbarhet. Vi höll till samma standard.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär