Box samtal upp “uppfinna spelet” för de anställda, parter på BoxWorks 2012

SAN FRANCISCO – Box har ökat avsevärt under det senaste året, och det är helt enkelt uppenbart med den massiva utbyggnaden av företagets årliga expo, BoxWorks, som nästan har fyrdubblats i antalet registranter i år.

Anställda: Använd idén om friktions kommunikation så att de anställda att delta i realtid beslutsfattande med hjälp av den teknik de vill använda sina mobila enheter och molnet, Partners. Gör dem till en integrerad partner och sömlösa deltagare där det är meningsfullt, från design till leverans till go-to-market på nya produkter. Erbjuda samma verktyg i hela organisationen från inre till partners, kunder. Dina kunder evangelisera din produkt är den bästa reklam, och det är mycket bättre att komma ut ur en kunder mun i stället för din. I huvudsak få dem att känna en del av en relation och göra dem delaktiga i processen, mycket som du skulle anställda eller partners.

När företaget moln lagring leverantör blir större, är en stor tema (och försäljning pitch) för Bay Area företaget återuppfinna hur företag kan göras med föränderliga mobila och molnteknik.

Box: s chef för företaget Whitney Bouck startade händelsen på måndag morgon med en inspirerande liknande prata om hur företag kan använda ny teknik för att förändra spelet för sig själva.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Bouck citerade exemplet av förlagsbranschen och hur digitala tidningar har utvecklats med spridningen av tabletten datorer under de senaste åren,. Efter ber grundtonen publiken hur många av dem har bytt från att läsa tidningar de utnyttjas för teckning i tryck på tabletter nu (de flesta av dem svarade bekräftande) hävdade Bouck att det har fungerat, eftersom förläggarna inte bara smälla en PDF-version av ett magasin på en tablett – de återuppfunnit det,. Således förklarade Bouck att uppfinna spelet med tekniken kretsar kring tre faktorer:. bättre upplevelse, rörlighet och molnet, Därifrån som bryter ned ytterligare, med hänsyn till tre grupper som företagen behöver tänka på när omskrivningen sig med dessa tekniker.

Bouck beskrivit några av de investeringar som Box gör att bryta ner barriärer som kan finnas till att möjliggöra dessa förändringar, inklusive, Box nyligen infört nya säkerhetsfunktioner, såsom multifaktorautentisering med nya administratörskontroller för mobila enheter.

Bouck diskuterade också det nya partnerskapet med Proofpoint för förlust dataskydd, som levereras via molnet för att skydda konfidentiell information i samband med användning av Box API.

I huvudsak Bouck sade att Box ansvar är att göra innehållet samarbete enkelt och tryggt.

“Innehållet har blivit valutan i moderna företag,” Bouck och tillade att det måste vara en tillgång som du kan dra full nytta av samt skydda.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar