Box, Deutsche Telekom laget upp på moln samarbete

Deutsche Telekom, ägare av T-Mobile USA, samarbetar med företag moln lagring jätte Box att erbjuda en molnbaserad samarbetstjänst för små till medelstora (SMB) företag.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Bonn, Tyskland-baserade telekomjätten kommer att använda Box enterprise-grade säkerhet och samarbetsfunktioner som stöds och pålitlig service i sin handelsplats, en ansökan online butik för företag på jakt efter molnbaserade affärssystem och tjänster.

Deutsche Telekom kunder kan nu köpa och börja samarbeta med hjälp av Box-plattformen, tillgänglig på en mängd olika enheter som gör det möjligt för kunderna att få tillgång till moln lagrade dokument och filer från var som helst. Eftersom det är knutet till en Deutsche Telekom-konto, gör det fakturering och stöd, single sign-on och inloggning tillgång för alla användarkonton.

Medan tyska kunder kommer att riktas först, kommer andra länder i Europa vara ombord i “snar framtid.”

Box har hållit i god tid före den post-PC-enhet trendkurva och fortsätter att ligga steget före sina konkurrenter i företaget utrymme genom att erbjuda mycket säker tillgång till moln lagrade dokument vid varje given tidpunkt från en mängd olika enheter, inklusive skrivbordet.

Företaget har mer än 14 miljoner kunder som stöder 140.000 företag. Det förgrenade sig till London och kraftigt ökat sin personalstyrka under det senaste året ensam.

Företaget moln lagring företaget meddelade nyligen att det skulle samarbeta med tio nya partners, inklusive Oracle, SugarCRM och NetSuite, vilket gör att företaget moln lagring företaget att använda en HTML5-bäddas ram som möjliggör tredjeparts användare att dra nytta av Box moln lagrade innehåll.

Mindre än en månad senare, Box rullade ut sin Windows 8 ansökan, för det nya operativsystem från Microsoft, en expansion från befintliga iOS och Android-enheter.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar