Boomerang lanserar maskininlärning e sammansättning verktyg Respondable

Mountain View, CA baserade Boomerang har lanserat sin Respondable funktion. Användare kan få realtidsanalys av sina e-postmeddelanden som de skriver dem, samtidigt som förslag på hur man kan förbättra meddelandet innan de skickar den så att den blir ett svar.

speciell funktion

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Det finns vissa bergsäkert sätt att säkerställa din e-post får läsas enligt Boomerang. Det finns en 53 procent svar på e-postmeddelanden skrivna på en 3: e klass läsnivå. Men e-postmeddelanden som skickas vid ett college läsnivå får bara ett svar 39 procent av tiden.

Korta e-post fungerar. Den bästa längden på e-post är mellan 50-125 ord. Dessa svarade på 50 procent av tiden. Korta ämnesrader är bättre också, som gör att be en till tre frågor i e-postmeddelandet.

Om du skriver med en svag emotionell vinkling, se till att temperera din ton. Måttligt negativa e-post får en 13 procents ökning jämfört med neutrala e-postmeddelanden. Lyckliga e-postmeddelanden framkallar en 15 procents ökning.

Appen ger dessa tips i ett interaktivt format, med användning av en uppsättning av handplockade faktorer för att ge en sannolikhets uppskattning av svarsfrekvens för varje e-användaren skriver.

Dess maskininlärning algoritmer har utbildats från tiotals miljoner e-postmeddelanden för att bestämma en bred uppsättning av faktorer som bidrar till ett e-postmeddelande har sannolikheten för ett svar.

Som användare skriva e-post, algoritmer förutsäga sannolikheten att meddelandet kommer att få ett svar och förklara denna analys för användaren.

Den har utformats för att verka i samklang med en människa som de arbetar. Det skikt flera tekniker tillsammans.

Den använder djupinlärning och neurala nätverk för textanalys, och ökade beslutsträd som fungerar bäst för att tilldela vikter till utgångar över neurala nätverk.

Verktyget kan påminna dig om att följa upp med någon efter din första e-post eller skicka ett e-post automatiskt. E-postmeddelandet kan dyka upp igen på toppen av inkorgen om det inte har svarat på, eller gör det möjligt att schemalägga ett möte inifrån ett e-postmeddelande.

Appen ger genomförbara förslag på hur man kan förbättra meddelanden från det perspektivet, att hjälpa miljontals människor kommunicera mer effektivt.

E-post är graderade baseras på faktorer såsom ämne längd och antalet ord, läsnivå och fråga räknas. Det omfattar också känslor, artighet och subjektivitet av e-post.

Respondable syftar till att vara en artificiell intelligens app som syftar till att handplocka mänsklig förmåga och kreativitet i en arbetsmiljö, snarare än att ersätta den.

Bumerang Respondable kommer att ingå med Boomerang för Gmail och Outlook.

Det kommer att vara tillgänglig för alla befintliga Boomerang användare som använder Gmail, Google Apps och Microsoft Office365 eller Outlook.com. Nya användare får Respondable när de installerar Boomerang.

Aye Moah, chef för Product, Boomerang sa: “Till skillnad från program som syftar till att använda teknik för att ersätta människor, är vår filosofi att förbättra mänsklig kreativitet med hjälp av artificiell intelligens på ett sätt som sätter människan i kontrollen.”

Företagsapplikationer driva hjärtat av företagens produktivitet, men de är traditionellt är svåra att genomföra, uppgradera och förnya. Vi tittar på hur nästa generation av företagets program kan förändra spelet.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze