BlackBerry tjänster elände drabbade USA, Kanada i hela världen fel

I en tredje dagen av avbrott, har störningar BlackBerry-tjänsten drabbade USA och Kanada, har företaget sagt.

Första strömavbrott: Utbredd störningar i BlackBerry krasch i Europa, Mellanöstern, Afrika, andra strömavbrott: BlackBerry-tjänsten ner igen i Europa, Mellanöstern, Afrika: Två gånger i två dagar, uttalande: BlackBerry frågor uttalande över nedskjutna tjänster

BlackBerry-användare har än en gång tagit till sociala nätverkssajter och mikrobloggsajter som Twitter och Facebook för att vädra sitt missnöje, avsky och frustration på den nedskjutna nätverket, som började vackla under tre dagar sedan.

Reuters rapporterar att BlackBerry maker, Research in Motion, har meddelat vissa klienter att det var “behandlar en BlackBerry avbrott i Amerika, liknande driftstörningar som har dykt upp i andra delar av världen”.

CBS News: Användare ger RIM hallon över BlackBerry buggar, webbplatsen UK: BlackBerry strömavbrott sträcker sig över tre kontinenter, RIM skisserar detaljer av BlackBerry uppdateringar e-posttjänster, Blackberry molntjänster för Office 365: Inte förrän 2012, Barnes and Noble släppa BlackBerry, Tyvärr BlackBerry fans jag bara inte kan stanna kvar längre

I de tidiga morgontimmarna, BlackBerry-användare i Kanada började har problem med tjänsten, som invånare i USA drabbades även som dagen bröt.

Störningar kvarstod över hela Europa, Mellanöstern och Afrika, efter en server i ett Slough-baserade datacenter, nära London misslyckades, vilket avbrott över tre kontinenter. Igår verkade problemen sprida sig till Latinamerika och Sydamerika, inklusive Argentina, Chile och Brasilien.

Research in Motion, som inte tidigare förklarat varför felet hade inträffat, lämnar mobiloperatörer som T-Mobile och Vodafone i sina respektive regioner att kommunicera med kunder, gjorde ett uttalande i går

Meddelande och surfar förseningar som drabbar BlackBerry-användare i Europa, Mellanöstern, Afrika, Indien, Brasilien, Chile och Argentina orsakades av en kärna switch fel inom RIM: s infrastruktur. Även om systemet är utformat för att failover till en back-up-switch, gjorde failover inte fungera som tidigare testats.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Som ett resultat, genererades en stor eftersläpning av data och vi arbetar nu med att ta bort den eftersläpning och återställa normal drift så fort som möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär och vi kommer att fortsätta att hålla dig informerad.

Företaget har över 70 miljoner BlackBerry användare över hela världen. Medan de problem som ursprungligen påverkas endast BlackBerry Internet Service (BIS) konsumentanvändare, BlackBerry Enterprise Service (BES) användare som är på en privat, företags domän verkar opåverkad.

Det är tänkt att åtminstone två tredjedelar, om inte tre fjärdedelar av alla BlackBerry abonnenter har påverkats av den tre dagar långa avbrott.

Användarna har lämnats utan datatjänster, från surfning, e-post och BlackBerry Messenger, företagets snabbmeddelanden lösning som används huvudsakligen av yngre konsumenter.

Research in Motion har ännu inte kommentera bortom uttalandet.

Mer från nätet

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus