Benioff profe den post-klient / server-världen

Salesforce.com Marc Benioff fortsätter sin strävan att besegra klient / server-modellen, kräver en värld av mjukvaruutvecklare att konvertera till en multitenant på begäran plattform. Åtminstone har han varit konsekvent under de senaste åren i hans budskap. I färd med att visa framsteg i att utvidga Salesforce.com ekosystem och införa AppExchange OEM, Benioff visade flera on demand AppExchange-program, som körs inom Salesforce.com plattform, från ordbehandlare och kalkylblad till komplexa upphandlingssystem och tjänster dataintegration.

Moln, Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app, artificiell intelligens, Salesforce tips dess AI översiktsplan, förhandsvisningar Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats uppskattningar, aktier faller på ljus Q3 vägledning, av stora datamängder, Salesforce köpa BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang

Benioff försökte sitt bästa för att ge bevis på sin profetia – att ingen ansökan kategori kommer att vara oberörd av on demand-modellen. Bevisen är hopar sig i hans favör. Han svängde sedan in i en anti-Microsoft rant, att säga hur han inte kan vänta med att bli av med sina Microsoft Exchange-servrar och applikationer. Googles Writely delbar ordbehandlare slår Microsoft Word, säger Benioff, driver godtrogenhet. Han är inte objektiv på detta topic– Salesforce.com-Writely mashup är Writely dokumentlagret ersättas med Salesforce.com-talet. Han förklarade också att Salesforce.com inte vill skriva ordbehandlare, speadsheets eller VoIP-applikationer, men vill att andra ska hjälpa till att förlänga på efterfrågan i andra applikationer kategorier.

För många användare är Web Office sviten lever och frodas – kolla in Richard McManus ‘inlägg i ämnet – men för andra Microsoft Office fortfarande har ben, även om de är lite trött och övergår till en Live-plattformen samtidigt .

Benioff vision är att Salesforce.com blir databasen (för närvarande 10 terabyte) och arbetsflödesmotor för miljontals kunder, driver ut data till varje typ av enhet och integrera och mosa med någon typ av applikation. Du kan inte argumentera med visionen eller framsteg som hittills. Frågan över tiden är hur många generationer hans ekosystem kommer att överleva …

Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app

Salesforce tips dess AI generalplan, förhandsvisningar Einstein

Salesforce Q2 beats beräkningar aktier faller på ljus Q3 vägledning

Salesforce köper BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang