Barracuda skärper fildelningsplattform med ny kopia uppdateringar

Barracuda Networks meddelade några nya funktioner och uppdateringar till dess Kopiera fil synkronisering och dela plattform för företag.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Företags tjänstemän sade den senaste iteration ingår integrationer med SignNow, Mover, Redbooth och Kloudless samt nya kontroller för att säkra egna företagsdata.

Våra kunder har bett om en säkrare och enklare att använda lösningen och Barracuda svarar, “Rod Mathews, företagets lagrings general manager, sade i ett uttalande.” Den nya utgåvan av Copy gör det renare, bättre och lättare att lagra, komma åt underteckna och dela filer – var som helst.

De reviderade Kopiera tjänster kan nu administratörer använda policybaserade kontroller för att tillåta eller återkalla användarnas rättigheter att komma åt och dela filer eller gå aktier av bolaget. Använda federerade förvaringsutrymmen, kan användare också få tillgång till personlig och företagsinformation från en enda kopia konto.

Det är också uppdaterat gränssnittet admin sidan och mobilappar inklusive nya klientapplikationer för iOS, Android och Windows Mobile-enheter. Ett företagskonto installationsguiden inkluderar skapandet av initial filstruktur och grupper för behörigheter.

På arbetsflödet och samverkan front, integrerar Kopiera nu med SignNow, mobil e-signatur plattform förvärvade, i maj för att elektroniskt signera och dela dokument på en enda plats.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar