Avanade att förvärva KCS.net att expandera europeiska fotavtryck

Seattle-baserad teknik integrator Avanade säger att det planerar att förvärva KCS.net, en stor Microsoft Dynamics partner baserad i Schweiz. De finansiella villkoren för affären har inte offentliggjorts.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Avanade planerar att utnyttja KCS.net att utöka sin Dynamics CRM-tjänster i regionen, med fokus på områdena Enterprise Resource Planning, data och analyser. KCS.net har varit en Microsoft Certified Partner sedan 2004.

Det är inte klart hur många av KCS.net s 300 anställda kommer att överleva övergången till Avanade, men företagets vd antydde att en tags-hyra scenario.

Detta kommer att bli nästa steg mot att utöka vår service och produktportfölj för kunder “KCS.net vd Kay Laukat sade i ett uttalande.” Som en del av Avanade vi kommer att kunna erbjuda nya möjligheter och perspektiv till våra anställda.

Avanade grundades ursprungligen som ett joint venture mellan Microsoft och Accenture, men är nu majoritetsägt av den senare. Tjänsterna är fortfarande centrerad främst på Microsoft-teknik.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst