ATO sökningar för SaaS inköpslösning

Den australiska Beskattning Office (ATO) har gått till anbud försöka anskaffa och implementera en teknikbaserad lösning som kommer att hjälpa företaget att hantera och skaffa entreprenörer.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Noterat på AusTender webbplats, ATO sagt att det är efter en webb-tillgänglig software-as-a-service (SaaS) lösning som gör det möjligt att “underlätta en effektivare upphandling och livscykelhantering av sin kontingent arbetsstyrkan och uttalande arbetets engagemang “.

ATO noteras att befintliga lösningar på marknaden är normalt kallas vendor management system.

På grund av att avgöras i mitten av december 2014 sade ATO den anbudsgivare kommer att tilldelas ett treårigt kontrakt värt från AU $ 1,1 miljoner till AU $ 1,9 miljoner.

ATO jakt på en molnbaserad lösning tillfällighet faller under den australiensiska finansdepartementet nyligen, uppdaterad cloud computing politik som har i uppdrag att myndigheter måste anta molntjänster när deras system är dags för en uppdatering.

Som helhet har den australiska regeringen varit, att ta baby steg, till att använda molnteknik inom regeringen. Förra månaden rullade regeringen tillbaka behovet av dubbla godkännandeprocess minister som tidigare krävdes när en statlig myndighet ville flytta sin IT-infrastruktur till havs.

Samtidigt, Department of Finance noterade en offertförfrågan nyligen för leverantörer som är intresserade av att hjälpa regeringen, etablera en hel-of-government molntjänster panel. Det kommer att ge en icke-bindande mekanism upphandling för myndigheter att få tillgång till molntjänster, inklusive programvara, plattform och infrastruktur som en tjänst, och särskilda molntjänster, utan att det behövs en fullständig syn på marknaden.

Tidigare i år, ATO anslöt del av commonwealth’sens myGov portal, som nu gör det möjligt för australierna att slutföra sina skattedeklarationer med hjälp av en myGov konto som autentisering. Användare kan också använda onlinetjänster för att spåra pensionsrätter, betala skulder, och kontrollera utvecklingen av skattedeklarationer.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar