AT & T Samsung Galaxy S7 Aktiv recension: Längre batteritid och robust skydd gör det en övertygande utomhus smartphone Review

Samsung meddelade nyligen den 4: e generationen Galaxy Aktiv modell, S7 Aktiv och jag har tillbringat en vecka testar guld och camo modeller. Samsung Galaxy Aktiva telefoner erbjuda större kapacitet batterier, integrerad robust skydd, och snabb tillgång till en utomhus-fokuserat program.

Liksom tidigare modeller, är Samsung Galaxy S7 Aktiv en AT & T exklusiva. Det är lite mindre differentiering i år mellan Galaxy S7 och S7 Aktiv på grund av samma vattenavvisande rating för båda modellerna. Ju större batteri och förstärkt skydd fortfarande göra det till en anordning för att allvarligt överväga.

Jämföra denna lista med specifikationer som i min Galaxy S7 Genomgången visar att batterikapaciteten och dimensioner är de enda skillnaderna.

4000 mAh batteri är 1000 mAh mer än standard Galaxy S7, som är ett välkommet tillskott med tanke på att S7 har en tuff tid att göra det genom en lång dag. Som jämförelse har min Galaxy S7 Edge en 3600 mAh batteri och enkelt får mig genom en hektisk dag.

Miljontals människor placera sin smartphone i ett fall med robusta de från OtterBox, UAG och andra är populära val. Med Galaxy S7 Aktiv, kan du bära din smartphone “naken” och slappna av lite mer än vad du kan med glas och metall S7 eller S7 Edge.

Med tanke på utseendet att S7 Active är i en smal fall, jag trodde att det skulle kännas tung i handen. Det är mer än ett uns tyngre än Galaxy S6 Aktiv och 185 gram (6,53 uns) är det inte en lätt enhet.

Samsung gjorde ett bra jobb med den mjuka sidor, gummerade ram, och texture bakstycket. Samsung arbetat med displayen tillverkaren att utveckla en egen splitterresistent display som fortfarande visar upp briljans av en Super AMOLED panel. Titta på några av de fallprovningen är mycket imponerande och om du har miss fingrar då är du troligen säkert med S7 Aktiv.

På den övre vänstra sidan hittar du Active nyckel som används för att starta Aktivitets Zone verktyget. Detta verktyg inkluderar paneler för väder, barometer, S Hälsa, kompass, ficklampa, och stoppur. Du kan skräddarsy en kort tryck, långt tryck, och dubbeltryck av Active nyckeln. Som standard, dessa startar Aktivitet Zone, DirecTV, och Emergency zon.

Nedanför Aktiv knapp på vänster sida är volymknappen. Strömbrytaren på den högra sidan med SIM-kortet / microSD-kortplats under strömbrytaren. MicroUSB porten är på botten. Hörlursuttaget på toppen av S7 Aktiv, medan det är på botten av S7 och S7 Edge.

Specifikationer

Processor: Qualcomm Snapdragon 820 2,15 GHz quad-core, Display: 5,1 tum 1440×2560 pixlars upplösning Super AMOLED skärm, Operativsystem: Android 6 Marshmallow, RAM: 4 GB; Lagring: 32 GB internt med microSD expansions kortplats; Vattentät: IP68-certifierad för upp 30 minuter i fem fot vatten, Anslutningar: 802.11 a / b / g / n / ac WiFi, Bluetooth 4.2, ANT +, NFC, GPS, MST och NFC betalningssystem stöd, Batteri: 4000 mAh icke-löstagbar med snabbladdning och dubbla trådlösa stöd, Mått: 148,8 x 75,2 x 9,9 mm och 185 gram

Förutom den centrala hemknappen, som också fungerar som fingeravtrycksläsare, hittar du task switcher och tillbaka fysiska knappar på vardera sidan av hem-knappen. Samma dubbeltryck av hemmet för att starta kameran fungerar också.

Den gröna S7 Active har en kamouflage baksida medan titangrått och sandig guld har enfärgad texturerad tillbaka paneler.

Allt ses på Samsung Galaxy S7 är närvarande på S7 Aktiv, med tillägg av aktivitetsområdet och Emergency Zone. Dessa är utformade för att hjälpa dig att övervaka förhållanden, spåra din aktivitet och kommunicera vid en nödsituation. S7 Active är byggd för dem som gillar att köra med sin telefon, arbete på fältet, eller tillbringa tid utanför under långa tidsperioder.

I typiska sätt, hittar du också massor av AT & T verktyg och tjänster som är installerade på S7 Aktiv.

Samsung Galaxy S7 Active är endast tillgänglig från AT & T i USA. Du kan köpa den för fullt pris för $ 794,99 eller $ 26,50 per månad på noll procent ränta under 30 månader.

Det finns också några speciella lanseringserbjudanden från Samsung och AT & T som gör köper en lite lättare. Du kan fylla i en kampanj form för en fri Samsung Gear VR, $ 99 värde, och även få upp till $ 50 i VR-spel. AT & T, kan du också köpa en Samsung Gear S2 för 99 cent eller Gear S2 Classic för $ 49.99 när du köper Galaxy S7 Aktiv med AT & T Nästa. Du kan också lägga till en Samsung Tab E för 99 cent med några lokala butiker eventuellt erbjuda andra kampanjer.

Det finns mycket få avancerade smartphones med integrerade robusta funktioner som Galaxy S7 Aktiv. De flesta av de robusta telefoner har lägre nivå specifikationer. Den närmaste nuvarande konkurrent ser ut att bli Verizon Motorola Droid Turbo 2 med okrossbart display som säljer för $ 624.

Ge mina mycket dålig batteritid erfarenheter med Galaxy S6 förra året, var jag mycket avundsjuk på AT & T kunder efter att ha testat Galaxy S6 Aktiv förra sommaren. S7 Aktiv fortsätter med en liknande robust formfaktor och alla klockor och visselpipor som finns i Samsung Galaxy S7.

Med tanke på att S7 och S7 Aktiv är både vattentät, kommer valet ner till om du vill ha mer batterikapacitet och en display som kan ta en torktumlare. Det är svårt att välja mellan de två eftersom S7 känns så bra i handen och fickan, men det är lite skör med glaset bak och fram.

Batteriets livslängd är fantastisk och jag kunde gå nästan två hela dagar med ganska tung användning. Med tanke på trådlös och snabb support laddningen är batteriet inte något du kommer att ägna stor uppmärksamhet åt på Galaxy S7 Aktiv.

En sak att notera är att den nuvarande Samsung Gear VR inte kommer att arbeta med S7 Aktiv. Det finns inte tillräckligt med utrymme med den nuvarande Gear VR bifogad fil, men du kanske kan utföra en anpassad modifiering för att få det att passa.

Om jag var en AT & T kund, skulle jag välja Samsung Galaxy S7 Aktiv över S7 för ytterligare batterikapaciteten och splittersäkert display. Som en kille som tillbringar tid utomhus, jag också verkligen gillar den gröna Camo se ut och kännas.

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

Hårdvara

programvara

Prissättning och konkurrens

Dagliga erfarenheter användning och slutsats

Samsung Galaxy S7 Aktiv (guld)