Asien att se stigande mobila utmaningar förvaltnings

SAN FRANCISCO – En flod av billiga enheter i länder som Indien och Kina kommer att göra tekniken mer tillgänglig för massorna och påskynda-konsumenter trenden. Detta innebär att företag i regionen kommer sannolikt att se ökad brådska att ta itu med de tillhörande utmaningar.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen, hårdvara, Top tillbehör för din MacBook (september 2016), Socialt företagande, Top 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år, hårdvara, Top 25 tillbehör till din MacBook

Enligt Michael Thompson, chef för affärsstrategi, virtualisering och lagring på Solarwinds, tillgång till billigare konsumentprodukter såsom tabletter och smartphones som tillverkas i regionen kommer bara driva antas på arbetsplatsen, som kommer att presentera monterings hinder för it-direktör (CIO ). I en rapport i februari, hade NDP In-Stat forskning prognosen att år 2015 skulle billigare Android smartphones står för 80 procent av mobila enheter i tillväxtmarknader som Indien, Kina och Afrika.

Thompson kommenterade uttalanden som gjorts av en VD paneldiskussion på VMworld på tisdag, som ingår avgående VMware vd Paul Maritz, hans, snart kommer att vara efterträdare, Pat Gelsinger, och Dell vd Michael Dell,. Panelen betonade att företag skulle behöva en topp-till-botten översyn tänkesätt för att hantera de utmaningar som genom-konsumenter, som drivs av den, nästa generation av arbetare,. Framför allt skulle de behöva relook policy för mobila enheter, säkerhet och deras tillvägagångssätt övergår effektivt till molnet.

Dell noteras att även de nya verktygen skulle tillåta innovation genom att möjliggöra nya sätt att göra arbetet, skulle de komma med utmaningar för sådana som behovet av en ny typ av säkerhet. Han sade att detta var också en oro inom hans företag som andelen mobila arbetstagare växer stadigt.

Ändra säkerhetslandskapet i mobil, en av de viktigaste utmaningarna, markerat av Maritz, var att förstå hur säkerhets landskapet har förändrats. Han påpekade att säkerheten var utvecklas på två fronter.

En är där det tidigare fokuserat på kontroller och kontroller av fysiska gränser, till nu ser mer på logiska gränser som styr informationsflödet. Som sådan, han påpekade att det skulle finnas ett växande intresse för företagens erbjudanden för virtuella segmentering av informationen i mobiltelefoner.

Utmaningen är att hitta en balans mellan säkerhet och möjliggör innovation, men det är en “rörlig balans”, säger Maritz, hänvisar till den dynamiska miljön. “Vad vi behöver göra är att ge en tjänst som är praktiskt för användarna, och även utbilda dem om att ha några gränser.

Den andra utvecklingen av säkerhet blir det “beteende”, där det skulle behöva arbeta mer som att upptäcka bedrägerier, VD påpekade.

“Till exempel, skulle säkerhet kontrollera om [viss verksamhet] normalt beteende, såsom på en bank webbplats. Om det är av en ovanlig IP (Internet Protocol) och innebär en hög transaktionsvärde, skulle riskprofil detta skjuta upp taket, “Maritz förklaras.

Ryan Huang av webbplatsen Asien rapporterade från VMworld 2012 i San Francisco, USA.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Topptillbehör till datorn (september 2016)

Topp 10 program: Dessa skryta flest nedladdningar hittills i år

Topp 25 tillbehör till din MacBook