Asia företag vill mobila ERP distributioner

SINGAPORE – Mobil åtkomst till Enterprise Resource Planning (ERP) program alltmer begärs för företagen i Asien eftersom fler anställda använder surfplattor för arbete och erbjuder realtidsövervakning och analytisk förmåga.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Yiew Voon Ngee, vd på tvärs Consulting Singapore, sade fler företagskunder i Asien efterfrågar mobilitetsbaserade affärssystem verktyg vid samråd, och de flesta av dem som begär denna funktion är från Singapore, Taiwan och Japan. Tvärs Consulting är en Japan-huvudkontor IT-konsultbolag som hjälper företag med ERP installationer och specialiserar sig på SAP-implementationer.

Han tillskrev detta uppsving i efterfrågan till uppkomsten av den “tablett generationen” i dagens kontorsmiljöer, med hänvisning till den växande antagandet av enheter såsom Apples iPad bland arbetare.

Dessutom, mobil lovar också i realtid, “instant-on” kapacitet, vilket är något de anställda har kommit att förvänta sig – efter att vänja sig hur innehållet levereras nästan direkt på nätet via sociala medier, noterade Yiew.

Hastigheten för att samla in och analysera information med hjälp av ERP-system kommer också att avgöra företagets framgång i utvinna affärs insikter som kommer att ge dem en fördel gentemot sina konkurrenter, tillade verkställande.

Få grunderna rätt, men han kallade på företagen att först få sina kärn ERP-system för att få ut mesta möjliga av genomförandet och hålla kostnaderna nere, innan överväger införandet av mobil åtkomst.

Yiew sade ERP är “ryggrad” av alla företag. Medan vissa organisationer har behandlat är som bara en annan IT-projekt, är mer upplysta ledningsgrupper ägna mer uppmärksamhet åt hur systemet distribueras eftersom det definierar hur företaget kommer att använda det under de kommande 10 åren, sade han.

, ERP, är vanligt, men det är en stor investering “, betonade han.

Den verkställande erkände nyligen hype bland företag har handlat om social programvara, i synnerhet med verktyg, såsom kundvård (CRM), som fokuserar på den främre änden av en verksamhet. Som sagt, ERP förblir en nödvändighet för att vara konkurrenskraftiga eftersom den förbättrar effektiviteten, även om det används vanligtvis för back-office-verksamhet, påpekade han.

Företagen har också uttryckt tankar om, köra sina ERP-applikationer på tredje part fientlig tomten och datacenter, men Yiew sade möjlighet att gå moln utvärderas från fall till fall på grund av flera faktorer som spelar in.

Dessa faktorer inkluderar mängden av konfidentiella eller känsliga uppgifter ett företag hanterar, komplexiteten i sina affärsprocesser, och toleransen för att ha mindre flexibilitet att göra ändringar i molnbaserade ERP-applikationer, konstaterade han.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär