Apple, Samsung sig återupptagna förhandlingar misslyckas: Nästa stopp, recensioner

Trots Apple och Samsungs chefer tvingas genom ett domstolsbeslut i ett rum för två dagar, fanns det fortfarande hoppas de två företagen kunde lappa upp saker och reda ut sina rättsliga skillnader inför en provdatum.

Som väntat, men de två chefer kunde inte tränga sig förbi sina olikheter, enligt en Samsung tjänsteman talar till Korea Times.

Ding, ding, nästa stopp: fallet går till rättegång.

Det bör nog inte komma som någon överraskning att de två misslyckats med att arbeta saker. Mindre än två veckor sedan, en amerikansk appellationsdomstol upphävde en lägre domstolens beslut ger Apple grönt ljus för att söka ett förbud mot Samsungs Galaxy Tab 10,1 tablett i USA.

Hade Apple höll ut, skulle det ha sänt den starkaste signalen ändå att avvecklingen skulle kunna fungera. Men Apple är Apple, gick det framåt och sökte förbudet.

Förutsatt US District Judge Lucy Koh, som beställde sig återupptagna förhandlingar i första hand, inte besluta om att påminna de två företagen tillbaka till diskussionen bordet för andra gången, kan det vara rimligt att anta en lång och kostsam rättegång är det sista alternativet .

Samsung vd Choi Gee-sung, tillsammans med mobila division chef Shin Jong-Kyun, träffade Apple chef Tim Cook och hans juridiska team i Kalifornien för nio timmar på måndag och sju timmar på tisdag.

Samsung uppgift krävde Apple betala royalties för att använda sina trådlösa överförings patent och Apple fortsatte att hävda Samsung hade kopierat designen i sin Galaxy sortiment av produkter.

Som Samsung ser ut att lösa, kommer Apple att kämpa till det bittra slutet, Apple gett klartecken att söka Samsung tablett förbud i USA, Apple, kan Samsung patent strid vara nära upplösning, Apple vs Samsung: Settlement samtal planerad till 21 maj -22

Med detta sagt, Apple hade redan övertaget. Samsung skulle ha sannolikt gått in samtalen för att förhandla om sin position, att veta att Apple kan betala för en licens för att Samsungs patent — som ska licensieras på rättvisa och rimliga villkor — medan Apple kan neka tillträde till sina egna patent.

Domstols beordrade avvecklings samtalen conjoured upp i hopp om att de två företagen kan lösa sina respektive fordringar under två dagar långa mötet. Även de två var aldrig sannolikt kommer att hitta en lösning utanför domstol rum, det hoppades en olycklig jury kan besparas den skenbara helvete att sitta igenom potentiellt veckor eller månader av slåss i en av de mest komplexa och förvirrande patentärenden amerikansk domstol har sett i år.

Fallet kommer att gå till rättegång den 27 juni 30 juli, enligt AllThingsD.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus