Amazon bort Kindle Store knappen iOS

Amazon har uppdaterat den: Kindle app för iOS och bort för att ta läsaren till sin Kindle Store.

Obs: Det verkar inte att du måste uppgradera, så om du inte vill att Facebook och Twitter integration, kan du hålla fast vid den gamla versionen för nu.

Tidigare denna månad hade verkade som om knappen som gav användarna enkel tillgång till Kindle Store var här för att stanna, men det verkar som om Apples uppdaterade riktlinjer gäller för Amazon, och denna knapp i synnerhet.

Tillsammans med att ta bort knappen, har Amazon lagt Facebook och Twitter integration för att möjliggöra enkel distribution av citat och passager med vänner och anhängare.

Apple har vunnit? Jag tror inte det. Det är lätt att skjuta upp webbläsaren och skriv www.amazon.com … denna förändring kommer inte att göra mig byta till iBooks butiken.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser

Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Amazon, Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser, Smartphones, Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar, e-handel, Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid