Alfabet markerar Google skift genom att släppa “Var inte ond” motto för “lyda lagen”

Googles huvudkontor i New York, där idag bolaget börjar handlas som alfabetet,. Webbplatsen, alfabetet, den nya börsnoterade företaget bakom Google-sökning, reklam och kartor har publicerat en ny uppförandekod som inte innehåller den berömda “Var inte ond” motto.

I stället tilldelas anställda i alfabetet och dess dotterbolag förväntas “Gör det rätta” och att medel, “Följ lagen, agera heder och behandla varandra med respekt”.

Var inte ond “också inneburit” göra det rätta mer generellt “under Googles kod, som nu sitter under Alphabet s nyligen publicerade uppförandekoden.

Men “Var inte ond” tillämpas också på hur Google och dess anställda tjänar användare, till exempel att ge dem objektiv tillgång till information. Uppförandekoden var ett sätt Google sätter “Var inte ond” i till praktiken.

Google har anklagats för olaglig användning sin dominans i sökandet på den europeiska marknaden för att gynna sina egna tjänster och skada rivaler.

Google meddelade sitt omstrukturera och namnändring i augusti, varav en del tar form i dag när de amerikanska börserna öppna, med alfabetet har ersatt Google. Googles tickersymboler kommer inte att förändras, men dess A-aktier och C-aktier kommer att omvandlas till ett motsvarande antal alfabetet A och C-aktier.

Förutom att utelämna “Var inte ond” från alfabetet kod, holdingbolaget uppförandekod innehåller några av samma objekt, men mer kortfattat skriftligt och med färre fall att förklara. Alfabet dokument är under 1.000 ord jämfört med Googles 6000 ord uppförandekod.

Den nya koden ger en kort översikt över vad man ska göra för att undvika intressekonflikter, samt att säkerställa finansiell integritet och ansvar. Liksom Googles kod krävs det också personalen att följa lagen, och ger en kort förklaring beskriver tillämpliga lagar rörande handelskontroll, konkurrens, insiderhandel och mutor.

Google blandar ledningsstruktur med ny VD, alfabet företag, alfabetet: Singularity företag, Larry och Sergey utmärkta äventyr: Har alfabet (tidigare Google) vettigt?

Några av de andra saker som inte gjorts över bland annat skydda Googles tillgångar, såsom IP, dess nätverk och anläggningar, samt fyra punkter på att bevara sekretessen och fem relaterade till “respektera varandra”, som omfattar allt från dess droger och alkoholpolitik till Googles hund politik, som förklarade att “vi gillar katter, men vi är en hund företag”.

Google

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst