$ 150 HP styrplattan återvänder till BestBuy.com November 1, men med en twist

Best Buy säljer av den sista av de 32 GB HP pekplattor för $ 149,99 på sin webbplats nu (November 4 i butiker om det finns några kvar), men du kommer bara få styrplattan vid dess firesale pris med köpet av ett “kvalificerat HP bärbar eller stationär dator eller allt-i-ett dator. ” På sin FAQ sida, Best Buy säger Compaq bärbara datorer, stationära datorer eller allt-i-ett-kvalificerar även för denna affär. Alternativt kan du köpa bara 32 GB skiffer men privilegiet att äga en bit av tablett historia kostar $ 599,99.

Och tror inte att du kan överlista Best Buy genom att köpa dator bunt bara för att återvända allt men styrplattan senare: alltid kommer att debitera dig $ 450 i prisskillnaden som om du köpt bara tablett för $ 599,99. För dem som fortfarande håller ut hoppet för mer $ 99 16 GB pekplattor, måste du lita på eBay och Craigslist säljare nu som HP just tillkännagav idag att 16 GB nu helt säljs ut överallt och kommer inte att någonsin komma tillbaka igen.

Med tanke på den billigaste HP laptop finns på BestBuy.com är $ 280 HP Mini (förutsatt att det uppfyller kraven för affären), kan du teoretiskt få en netbook och en styrplatta för mindre än priset på en 16 GB iPad 2! För de flesta användare, HP-produkter är mer än tillräckligt för att surfa på webben och få saker gjorda, och styrplattan köra webOS är en enkel tablett att älska, så detta är ett bra sätt att sträcka på dollar på samma sätt som du startar din semester shopping i år – förutsatt Best Buy har någon styrplattan kvar, förstås.

[Källa: BestBuy.com ,, Foto: BestBuy.com]

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HP redan testa Windows 8 på pekplattor, Så många som 200.000 HP pekplattor på vägen, uppdatera din HP styrplattan till webOS 3.0.4 (how-to), Photo Gallery: Uppdatera HP styrplattan till webOS 3.0.4 (how-to) ; Deal of the Weekend: HP TouchPad Wi-Fi 16 GB för $ 99, 32 GB för $ 149

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand